Functie:

Accountmanager Vlaanderen

Locatie:

Mechelen

Functie omschrijving:

Ben jij een gedreven accountmanager, die energiek en vol overtuiging successen wilt behalen, en wil jij jezelf graag ontwikkelen? Voor AFPRO Filters zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de regio Vlaanderen. Standplaats Mechelen.

Als Accountmanager heb je een bijzondere plek in de organisatie. Je zet namelijk luchtfilters op de kaart door een belangrijke bijdrage in het realiseren van de commerciële doelstellingen en klanttevredenheid te leveren. Je bezoekt klanten, je doet aan acquisitie en verkent de markt. Je adviseert de klanten inzake de toepassingsmogelijkheden van onze filters, maar je hebt ook dagelijks contact met onze binnendienst zodat je de gang van zaken beheert in jouw eigen rayon. Naast dat je zelfstandig bent, vinden wij het van belang dat je ook goed kunt samenwerken met onze collega’s op de binnendienst. Onze ideale kandidaat is zich ervan bewust dat targets samen met zijn of haar collega’s worden behaald!
 
 
Wat maak je waar op een dag
-       Het realiseren van de verkoopdoelstellingen
-       Het opvolgen en signaleren van leads
-       Het verwerken van klantgegevens in CRM
-       Onderhouden en uitbreiden van nieuwe en bestaande klantrelaties
-       Opnames in de filterinstallatie op locatie
-       Cross- en upselling

Functie-eisen:

Wat vragen wij?
- Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de commerciële richting
- Uitstekend in woord en geschrift Nederlands en Frans (tweetalig!); 
- Affiniteit met de bouw- en installatiewereld
- Flexibele, positieve en gedreven instelling
- Communicatief sterk en klantgericht
- In bezit van rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden:

Wat bieden wij?
-       Een uitdagende en veelzijdige baan in een groeiend, internationaal bedrijf
-       Een bonusregeling
-       Volop studiemogelijkheden
-       Een enthousiast en ambitieus team
-       Groepsverzekering
-       20 vakantiedagen per jaar en 12 ADV dagen.
-       De mogelijkheid te werken in een mooi team met collega’s die ook de drive hebben om het maximale uit zichzelf te halen

Contact:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne-marie.blokland@grafton.nl of 06-36462367.

Over de klant

Wat is AFPRO Filters

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf, waar de communicatielijnen zeer kort en open zijn. Zij zijn te omschrijven als een moderne, middelgrote organisatie met een directe, no-nonsense cultuur. Klantgerichtheid, betrokken, betrouwbaar, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, innovatief en gericht op kwaliteit zijn hun kerncompetenties.

AFPRO Filters ontwikkelt, produceert en verkoopt luchtfilters voor gebruik in onder andere ziekenhuizen, datacenters, scholen, de voedsel- en farmaceutische industrie. Deze energiezuinige producten worden wereldwijd ingezet met als doel het verbeteren van de binnen luchtkwaliteit en de bescherming tegen de schadelijke gevolgen van fijnstof op onze gezondheid. AFPRO Filters heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Finland, Polen, Zwitserland, Australië en China.  

Apply