Functie:

Controleleider

Locatie:

Schiphol

Functie omschrijving:

Naast dat je als controleleider het visite kaartje van de organisatie bent, ben je in deze rol ook een relatiebeheerder. Je werkt samen met een team van meerdere accountants en assistent accountants. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de controle en/of het samenstellen van de jaarstukken van je klanten.
Daarnaast houd jij je ook bezig met de fiscaliteiten rondom de jaarrekeningen en inkomstenbelasting van de directie en aandeelhouders. Je functie bestaat verder voornamelijk uit de volgende werkzaamheden:
·       Besprekingen voeren met klanten;
·       Assistent accountants begeleiden;
·       Accountverslagen opstellen;
·       Leiding geven aan het controleteam.
 

Functie-eisen:

·       HBO of universitaire opleiding Accountancy
·       Minimaal 4 jaar ervaring binnen in de controlepraktijk
·       Uitstekende communicatie vaardigheden
·       People skills
·       If you don’t speak Dutch your there is no reason to apply!!

Arbeidsvoorwaarden:

Een goed pakket aan voorwaarden met o.a interne en externe opleidings mogelijkheden

Contact:

Spreekt deze functie en de bedrijfsgegevens jou aan en wil je graag jouw mogelijkheden bespreken neem dan contact met mij op 06- 58069052 of mail naar aldwin.smidt@grafton.nl. Je kan ook direct solliciteren via onze sollicitatie button en dan zitten wij snel aan de virtuele tafel.

Over de klant

Je komt te werken bij een middelgroot modern Accountantskantoor in de regio Schiphol. Ze bieden een full-service dienstverlening aan de MKB- ondernemingen die behoren tot de kantenkring van kantoor.
Kwaliteit van de medewerker staat hoog in het vaandel. Om vaktechnisch garant te kunnen bijblijven is er zelfs een studieverplichting voor de accountants en fiscalisten ingesteld om de kwaliteit te waarborgen.

Apply