Functie:

Assistent Accountant controlepraktijk

Locatie:

Schiphol

Functie omschrijving:

Ter uitbreiding binnen het bestaande team van accountants en assistent accountants zoeken wij een ervaren assistent accountant. Je zal grotendeels werken binnen de controlepraktijk met zowel wettelijke als niet wettelijke controles. Naast de controlepraktijk zal je ook een deel van je tijd besteden aan de samenstelklanten en de fiscaliteiten daarom heen.
Samen ben je met je team verantwoordelijk voor de controle en/of het samenstellen van de jaarstukken van klanten, en de fiscaliteiten rondom de jaarrekeningen en inkomstenbelasting van directie en aandeelhouders

Functie-eisen:

·       ( afrondende) HBO of universitaire opleiding Accountancy
·       Minimaal 3 jaar ervaring in de controlepraktijk
·       Uitstekende communicatie vaardigheden
·       If you don’t speak Dutch  there is no reason to apply!!

Arbeidsvoorwaarden:

Goede arbeidvoorwaarden met o.a interne en externe opleidings mogelijkheden

Contact:

Spreekt deze functie en de bedrijfsgegevens jou aan en wil je graag jouw mogelijkheden bespreken neem dan contact met mij op 06- 58069052 of mail naar aldwin.smidt@grafton.nl.

Je kan ook direct solliciteren via onze sollicitatie button en dan zitten wij snel aan de virtuele tafel.

Over de klant

Je komt te werken bij een middelgroot modern Accountantskantoor in de regio Schiphol. Ze bieden een full-service dienstverlening aan de MKB- ondernemingen die behoren tot de kantenkring van kantoor.
Kwaliteit van de medewerker staat hoog in het vaandel. Om vaktechnisch garant te kunnen bijblijven is er zelfs een studieverplichting voor de accountants en fiscalisten ingesteld om de kwaliteit te waarborgen.

Apply