Functie:

Assistent Accountant samenstelpraktijk

Locatie:

Schiphol

Functie omschrijving:

Ter uitbreiding binnen het bestaande team van accountants en assistent accountants zoeken wij een ervaren assistent accountant voor de samenstelpraktijk. Je werkzaamheden is het samenstellen van de jaarstukken van je klanten en de fiscaliteiten daaromheen.

Functie-eisen:

·       ( afrondende) HBO of universitaire opleiding Accountancy
·       Minimaal 3 jaar ervaring in de controlepraktijk
·       Uitstekende communicatie vaardigheden
·       If you don’t speak Dutch  there is no reason to apply!!

Arbeidsvoorwaarden:

Goede arbeidsvoorwaarde met o.a interne als externe studiemogelijkheden.

Contact:

Spreekt deze functie en de bedrijfsgegevens jou aan en wil je graag jouw mogelijkheden bespreken neem dan contact met mij op 06- 58069052 of mail naar aldwin.smidt@grafton.nl. Je kan ook direct solliciteren via onze sollicitatie button en dan zitten wij snel aan de virtuele tafel.

Over de klant

Je komt te werken bij een middelgroot modern Accountantskantoor in de regio Schiphol. Ze bieden een full-service dienstverlening aan de MKB- ondernemingen die behoren tot de kantenkring van kantoor. Door actief met de ondernemers mee te kijken en hen gevraagd zowel ongevraagd te informeren en adviseren merk je dat het contact goed is en de betrokkenheid zeer gewaardeerd word. Kwaliteit van de medewerker staat hoog in het vaandel. Om vaktechnisch garant te kunnen bijblijven is er zelfs een studieverplichting voor de accountants en fiscalisten ingesteld om de kwaliteit te waarborgen.

Apply