Functie:

(Gevorderd) assistent accountant

Locatie:

Het Gooi

Functie omschrijving:

·       het assisteren bij controle- en eventueel samenstelopdrachten, inclusief het verlenen van administratieve diensten;
·       het verrichten van ondersteunende werkzaamheden voor controleleiders, managers en partners accountancy;
·       het ondersteunen en vragen beantwoorden van (junior) assistenten;
·       het in overleg contact onderhouden met cliënten.
·       het verrichten van ondersteunende werkzaamheden bij diverse fiscale vraagstukken;

Functie-eisen:

·       een afgeronde hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en is mogelijk bezig met de AA-opleiding;
·       één tot vijf jaar werkervaring in de samenstelpraktijk;
·       gedegen kennis van automatisering;
·       analytisch vermogen en integriteit;
·       nauwkeurigheid en zelfstandigheid;
·       sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
·       affiniteit met de mkb-praktijk.   

Arbeidsvoorwaarden:

·       Een marktconform salaris;
·       Parttime dienstverband mogelijk;
·       Auto van de zaak vanaf functie gevorderd assistent accountant;
·       29 vakantiedagen;
·       Collectieve pensioenregeling;
·       Studiekosten worden 100% vergoed (studieregeling van toepassing).


Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden:
·       Goede overurenvergoeding;
·       Fiscale netto onkostenvergoeding;
·       Vergoeding mobiele telefoon (afhankelijk van je functie). Bereikbaarheid is belangrijk;
·       De kosten van het lidmaatschap van beroepsorganisaties worden volledig vergoed.

Contact:

Spreekt deze functie en de bedrijfsgegevens jou aan en wil je graag jouw mogelijkheden bespreken neem dan contact met mij op 06- 58069052 of mail naar aldwin.smidt@grafton.nl. Je kan ook direct solliciteren via onze sollicitatie button en dan zitten wij snel aan de virtuele tafel.

Over de klant

Onze klant is een jong en dynamisch accountants- en belastingadvieskantoor met meerdere vestigingen in en om Het Gooi. De cultuur draait om gezien worden! Wij zien jou, wij zien elkaar en wij zien de klant. Wij zien je door aandacht te hebben voor privé, er is bij hun sprake van een goede werk-privébalans. Wij zijn dan ook op zoek naar vleessnijders. Of ben jij liever niet voor 18.00 uur thuis om het vlees aan te snijden? Daarnaast krijg je bij hun de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol en de bijbehorende verantwoordelijkheden te pakken en zijn er volop studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Vanuit de eigen Academy worden naast inhoudelijke cursussen ook trainingen op het gebied van personal skills aangeboden. Je krijgt een coach toegewezen die jouw ontwikkeling nauw begeleidt. Bij hun ontwikkel je jezelf tot een allround professional, doordat je je klanten op meerdere terreinen van dienst bent.
Zij zien elkaar in een informele no-nonsense cultuur die open en eerlijk naar elkaar zijn en met respect met elkaar om gaan. Door deze nauwe samenwerking is het een betrokken en hechte club. En gezelligheid en laagdrempeligheid zijn voor hun belangrijke kernwaarden. Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel, betrokkenheid en gericht op het ont zorgen van de klant
Ervaar daarnaast de voordelen van een kantoor in de regio, waarbij de woon-werkafstand minimaal is. Of geniet jij 's ochtends van de file op de A1, de A6 en de A27? Zij slapen liever uit en genieten van hun ontbijt, om vervolgens stil te staan bij onze klanten.
Wegens autonome groei is binnen het accountancy team een vacature ontstaan voor (gevorderd) assistent accountant voor de samenstelpraktijk met de mogelijkheid om door te groeien naar tot Allround Accountant Zij bieden een leuke en gevarieerde baan aan met nationale en internationale cliënten. Werktijden zijn bespreekbaar, echter met een minimum van 32 uur per week.

Apply