Functie:

Junior Assistent Accountant

Locatie:

Het Gooi

Functie omschrijving:

·       het assisteren bij controle- en eventueel samenstelopdrachten, inclusief het verlenen van administratieve diensten. Bij Lentink werk je in teamverband aan deze opdrachten, waardoor je veel leert van collega's;
·       het assisteren bij bijzondere opdrachten, zoals overnames en het controleren van fiscale posities;
·       het verrichten van ondersteunende werkzaamheden voor controleleiders en managers accountancy.

Functie-eisen:

De ideale topper heeft;
·       een vwo-diploma. Je kan vervolgens de wo-opleiding Accountancy volgen, waarbij je vier dagen werkt en één dag naar de universiteit gaat. Je ontvangt salaris en ook de opleiding wordt volledig betaald. Ook kandidaten die momenteel al bezig zijn met hun wo-opleiding Accountancy en werken en studeren willen combineren zijn zeer gewenst;
·       één jaar ervaring met het boeken van administraties;
·       affiniteit met automatisering;
·       analytisch vermogen en integriteit;
sterke communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden:

·       Een marktconform salaris;
·       Parttime dienstverband mogelijk;
·       Auto van de zaak vanaf functie gevorderd assistent accountant;
·       29 vakantiedagen;
·       Collectieve pensioenregeling;
·       Studiekosten worden 100% vergoed (studieregeling van toepassing).

Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden:
·       Goede overurenvergoeding;
·       Fiscale netto onkostenvergoeding;
·       Vergoeding mobiele telefoon (afhankelijk van je functie). Bereikbaarheid is belangrijk;
·       De kosten van het lidmaatschap van beroepsorganisaties worden volledig vergoed.

Contact:

Spreekt deze functie en de bedrijfsgegevens jou aan en wil je graag jouw mogelijkheden bespreken neem dan contact met mij op 06- 58069052 of mail naar aldwin.smidt@grafton.nl. Je kan ook direct solliciteren via onze sollicitatie button en dan zitten wij snel aan de virtuele tafel.


Over de klant

Onze klant is een jong en dynamisch accountants- en belastingadvieskantoor met meerdere vestigingen in en om Het Gooi. Vanwege een sterke groei binnen de organisatie zoeken ze dus toppers die reeds hun Vwo-diploma op zak hebben en bezig zijn met een opleiding Accountancy die deze mooi kunnen combineren met werken binnen een super leuk accountants kantoor.
De cultuur draait om gezien worden! Wij zien jou, wij zien elkaar en wij zien de klant. Wij zien je door aandacht te hebben voor privé, er is bij hun sprake van een goede werk-privébalans. Wij zijn dan ook op zoek naar vleessnijders. Of ben jij liever niet voor 18.00 uur thuis om het vlees aan te snijden? Daarnaast krijg je bij hun de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol en de bijbehorende verantwoordelijkheden te pakken en zijn er volop studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Vanuit de eigen Academy worden naast inhoudelijke cursussen ook trainingen op het gebied van personal skills aangeboden. Je krijgt een coach toegewezen die jouw ontwikkeling nauw begeleidt. Bij hun ontwikkel je jezelf tot een allround professional, doordat je je klanten op meerdere terreinen van dienst bent.
Zij zien elkaar in een informele no-nonsense cultuur die open en eerlijk naar elkaar zijn en met respect met elkaar om gaan. Door deze nauwe samenwerking is het een betrokken en hechte club. En gezelligheid en laagdrempeligheid zijn voor hun belangrijke kernwaarden. Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel, betrokkenheid en gericht op het ont zorgen van de klant
Ervaar daarnaast de voordelen van een kantoor in de regio, waarbij de woon-werkafstand minimaal is. Of geniet jij 's ochtends van de file op de A1, de A6 en de A27? Zij slapen liever uit en genieten van hun ontbijt, om vervolgens stil te staan bij onze klanten.

Apply