Functie:

Controleleider 32/ 40 uur

Locatie:

Het Gooi

Functie omschrijving:

Wegens autonome groei is binnen het accountancy team een vacature ontstaan voor controleleider . Zij bieden een leuke en gevarieerde baan aan met nationale en internationale cliënten.

Wat ga je onder andere doen


Functie-eisen:


Arbeidsvoorwaarden:


Jouw secundaire arbeidsvoorwaarden:


Contact:

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Controleleider? Neem dan nu contact op via 06-58069052 of mail naar aldwin.smidt@grafton.nl om de mogelijkheden te bespreken. Reeds enthousiast? Reageer dan via onze sollicitatie button en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Over de klant

Voor een modern en vooruitstrevend kantoor in Het Gooi zijn wij op zoek naar een Belastingadviseur voor verschillende type klanten op nationaal als internationaal niveau.

Onze klant is een jong en dynamisch accountants- en belastingadvieskantoor met meerdere vestigingen in en om Het Gooi. De cultuur draait om gezien worden! Wij zien jou, wij zien elkaar en wij zien de klant. Wij zien je door aandacht te hebben voor privé, er is bij hun sprake van een goede werk-privébalans. Wij zijn dan ook op zoek naar vleessnijders. Of ben jij liever niet voor 18.00 uur thuis om het vlees aan te snijden? Daarnaast krijg je bij hun de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol en de bijbehorende verantwoordelijkheden te pakken en zijn er volop studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Vanuit de eigen Academy worden naast inhoudelijke cursussen ook trainingen op het gebied van personal skills aangeboden. Je krijgt een coach toegewezen die jouw ontwikkeling nauw begeleidt. Bij hun ontwikkel je jezelf tot een allround professional, doordat je je klanten op meerdere terreinen van dienst bent.

Zij zien elkaar in een informele no-nonsense cultuur die open en eerlijk naar elkaar zijn en met respect met elkaar om gaan. Door deze nauwe samenwerking is het een betrokken en hechte club. En gezelligheid en laagdrempeligheid zijn voor hun belangrijke kernwaarden. Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel, betrokkenheid en gericht op het ont zorgen van de klant

Ervaar daarnaast de voordelen van een kantoor in de regio, waarbij de woon-werkafstand minimaal is. Of geniet jij 's ochtends van de file op de A1, de A6 en de A27? Zij slapen liever uit en genieten van hun ontbijt, om vervolgens stil te staan bij onze klanten.

Apply