Functie:

(Ass) Accountant AA

Locatie:

Lisse

Functie omschrijving:

Voor een gerenommeerd accountantsbureau in de bollenstreek zijn wij opzoek naar een ervaren Accountant (AA) Je word een teammember binnen een hecht team waar je gezamenlijk je bestaande en nieuwe klanten van A tot Z zult bedienen. Als ervaren Accountant zal je ook je kennis en kunde delen met je collega’s.
Je bent een gedreven en pro- actieve accountant die het leuk vind te werken binnen het MKB. Je hebt een open houding, commercieel, assertief, zelfstandig en je hebt affiniteit met digitalisering en online software.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Functie-eisen:

Arbeidsvoorwaarden:

Naast een uitdagende en inspirerende plek om te werken kennen ze een goede werksfeer. De standplaats is binnen de regio Bollenstreek dat uitstekend te bereiken is met de auto en openbaar vervoer. Er heerst een gezellige werkomgeving en met een goede balans tussen werk en privé.

Salaris
 De hoogte van jou salaris word gebaseerd op opleiding en relevante werkervaring. De bandbreedte voor deze functie ligt tussen de € 2500 en € 4500.

Naast je primaire salaris kennen ze een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een premievrije pensioen regeling, 13e maand, reiskosten vergoeding, opleidingsmogelijkheden en 24 vakantie dagen bij een 40- urige werkweek.

Contact:

Ben je de gewezen persoon die een goede meerwaarde kan leveren binnen de organisatie sollicteer dan direct via de sollicitatie knop of mail naar aldwin.smidt@grafton.nl

Over de klant

Accountancy bureau

Apply