Functie:

Assistent Accountant

Locatie:

Lisse

Functie omschrijving:

Voor een één van onze klanten, een Accountants kantoor in de regio Bollenstreek die werkzaam is binnen het MKB zijn wij op zoek naar een ambitieuze Assistent Accountant die zich graag wil blijven ontwikkelen binnen het vakgebied.
Binnen deze organisatie ben jij het eerste aanspreek punt van jou eigen klanten. Je bent initiatiefrijk, communicatief vaardig, collegiaal en hebt een positieve werkhouding. Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling en wilt graag werken in een groeiende organisatie.

Je bent verantwoordelijk het opstellen van de ( geconsolideerde) jaarrekeningen en tussentijdse cijfers. Mocht het nodig zijn kan je ook op locatie werken bij een van de klanten.
Ben je met je expertise als assistent accountant in staat om interne en externe omgeving van je klanten degelijk in kaart te brengen en deze gevraagd of ongevraagd advies te geven om de financiële doelstellingen van je klant te behalen? Dan kijken wij uit naar jou reactie.

Functie-eisen:

– Werkervaring als assistent-accountant in een soortgelijke functie
– Afgeronde Hbo-opleiding (HEAO/SPD of vergelijkbaar)
– Ervaring met online werkprogramma’s, zoals Unit4 en Nextens
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden:

– Een uitdagende baan van minimaal 24 uur per week
– Een gezellige werkomgeving
– Een goede balans tussen werk en privé
– Een goed salaris en een 13e maand
– Een premievrij pensioen

Contact:

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast en geintresseerd solliciteer dan doormiddel van onze sollicitatie button of mail naar aldwin.smidt@grafton.nl. Wil je misschien eerst meer willen weten over deze functie bel dan 06-58069052

Over de klant

Het accountantskantoor is een informeel kantoor met bijna 25 medewerkers gevestigd in de Bollenstreek. Het team bestaat uit ervaren accountants (AA), assistent accountants, belastingadviseurs, loonadministrateurs en front-office medewerkers. Zij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Je wordt daarom het aanspreekpunt van jouw eigen klanten binnen het kantoor.

Apply