Functie:

SAP Functioneel Applicatiebeheerder image.png

Locatie:

Regio Zaandam

Functie omschrijving:

Voor onze opdrachtgever Hilton Foods International in Zaandam zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder met SAP ervaring. Onze opdrachtgever staat erg hoog aangeschreven binnen zowel de Nederlandse als internationale markt in de voedingsindustrie.

Doel van de functie
Je analyseert bedrijfsprocessen en je brengt de requirements van gebruikers voor changes in de applicaties in kaart. Je lost dagelijkse operationele problemen in het SAP systeem op. Verder initieer, begeleid, test en implementeer je changes. Wijzigingen in de applicatie voer je zelf door d.m.v. het maken van SQL-scripts en het aanmaken en wijzigingen van velden en tabellen. Je behandelt gebruikersvragen en vertaalt deze naar werkbare oplossingen. Tot slot werk je voorstellen uit tot verbetering van de software-/werkprocessen en onderhoud je de contacten met de ERP-leveranciers. De betrokkenheid bij diverse automatiseringsactiviteiten en nieuwe projecten geeft de functie een afwisselend karakter.

Functie-eisen:

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen;
• Je bent communicatief sterk en hebt HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• Ervaring met en applicatiebeheer van SAP-systemen is een must;
• Ervaring met het maken van SQL-scripts is een pre;
• Je bent hands-on, doelgericht, analytisch en klantgericht.

Arbeidsvoorwaarden:

• Prima primaire en secundaire goede arbeidsvoorwaarden;
• Een informele, innovatieve organisatie;
• Veel ruimte voor eigen initiatief.

Contact:

Voor deze vacature werven wij exclusief voor Hilton Foods International en dus zullen wij geen gebruik maken van andere bureau's!!

Ben jij of ken jij een geschikte kandidaat voor deze functie en of wil je meer informatie over deze functie mail dan naar joseph.youssef@consultants.gigroup.com of druk op de onderstaande button om direct te solliciteren voor deze functie

Over de klant

Apply