Functie:

Recruiter

Locatie:

Amsterdam

Functie omschrijving:

Als Recruiter werf jij de topkandidaten voor onze klanten door het hele land. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam ben je dagelijks bezig met het zoeken van kandidaten voor diverse vacatures. De functies waar jij voor zoekt zijn erg divers en op verschillende niveaus. Jij bent ook in de lead over het gehele recruitmentproces. Soms moet je of een kandidaat of een klant overtuigen om ze te laten zien dat juist dit de perfecte match is, ondanks dat dit op papier wellicht niet zichtbaar is.

Onder jouw verantwoordelijkheden vallen onder anderen:

- Online werving & sourcing;
- Overtuigen van (passieve) kandidaten;
- Headhunten daar waar nodig;
- (Telefonische) gespreksvoering & screening van kandidaten;
- Bemiddeling & begeleiding kandidaat bij de klant. Wij zorgen voor de juiste recruitment tools om je werk goed uit te voeren.

Functie-eisen:

Als Recruiter kom je te werken in een groeiend team. Kortom je hebt een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze ambitieuze organisatie.

- Je bent commercieel ingesteld;
- Afgeronde opleiding met MBO of HBO werk- en denkniveau;
- Uitstekende interview vaardigheden;
- Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden:

- Reiskostenvergoeding;
- Kans op een vast contract;
- Telefoon van de zaak;
- Aantrekkelijke bonusregeling.

Contact:

Ben jij onze nieuwe recruiter? Of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Mandy de Koord op 06-36415263 of mandy.dekoord@gigroup.com

Over de klant

Wij zijn Gi Group, een internationale HR-dienstverlener gevestigd in 30 landen in de wereld en actief in nog eens 27. Gi Group staat in de top 10 van Europese HR bedrijven en heeft wereldwijd ruim 5.500 eigen medewerkers in dienst. Het feit dat we een van de snelst groeiende spelers in de markt zijn geeft onze medewerkers unieke kansen. Meer over ons: https://youtu.be/qkaTDppT7WU
 
In Nederland zijn wij sinds juni 2015 actief met een kantoor in Amsterdam en een zeer modern dienstverleningsmodel volledig gericht op corporate klanten, iets meer daarover vind je hier: https://vimeo.com/182061818 . Wij richten ons in Nederland op Call Center, Fashion & Luxury, Logistiek en Productie met zowel werving en selectie als uitzenden. Door een sterk partner model en internationale best practices zijn wij in staat om onze klanten optimaal te bedienen.
 
https://youtu.be/hQ1B3j98Kd4 Weet jij wat je wil, wat je kan en ben je er klaar voor om bij te dragen aan het succes van onze klant, onze groei en jouw carrière? Dan komen we graag met jou in contact.

Apply